Software Ontwikkeling

Delphi

Ontwikkeling van Point-of-Sale systeem gekoppeld aan Kassalades, touchscreen en CCV_pinautomaten. Directe SOAP-koppelingen met leveranciers voor o.a. het opvragen van voorraadposities.

 

Cobol

Voor een groot NUTS -bedrijf  jarenlang programmatuur ontwikkeld in Cobol tbv de bedrijfsadministratie. Programmatuur draaide voornamelijk op een Honywell Bull Mainframe. Denk hierbij aan afrekeningen naar klanten, aanmaken van clieop-tapes en verschillende rapportages. Daarnaast is een aantal Cobol-programma’s ontwikkeld voor specifieke bedrijfsonderdelen. Ook recentelijk heb ik nog wat Cobol-progamma’s aangepast.

 

Dbase / Clipper

Groothandelpakket ontwikkeld.

C++

Vanuit een  zelf ontwikkeld boekhoudpakket werd de koppleing gemaakt naar de orderverwerking in het magazijn. Aansturing van een OrderPicking robot en PLC alsmede de aansturing van een rollerbaan systeem waarover orderpicking kratten werden gedirigeerd naar de verschilende magazijndelen.

 

Basic

Applicaties voor de para- medische wereld, Denk hierbij aan huisarts- en groepspraktijden, tandarts en fysiotherapy. Maar ook medich specialisen.

MsBasis / GwBasic /

Assembler

Verschillende assemblers van specifieke computersystemen tot algemenere als de Z80 en 8088

We make IT work